Du är här:
Start

Nyheter

2014-09-30
Aktiviteter för seniorer

Generationsmöten 10 november

Göteborgs Stad Centrum bjuder in till en heldagskonferens om generationsmöten. Är du senior och vill arbeta med Generationsmötesprojekt? Kom och bli inspirerad, ta del av våra erfarenheter eller samla idéer till egna generationsmöten!

Ta del av generationsmöten från flera olika verksamheter och flera kommuner. Både på scen och i utställningen – upplev generationsmöten i olika former: Genom filmen, i teater, i odlingslandet, i textilslöjden, i förskolan, i skolan, på äldreboende, på träffpunkter, i skönhetssalongen och genom sagoläsning.

Konferensen vänder sig bland annat till förtroendevalda, föreningar och seniorer som är intresserade av att delta i våra verksamheter.

Konferencier och moderator: Tomas Tengby
Plats: Världskulturmuseet
Datum: Måndag 10 november
Kostnad: Kostnadsfritt

Läs mer i bifogad PDF eller gå in på www.grkom.se/kurser för att anmäla dig!

 

Berätta mera 9 oktober
Vi kan ha olika härkomst men vi har ett gemensamt släktskap i själva livet. Levande möten och berättelser som förvandlar främlingar till vänner. Välkommen att dela med dig av dina livserfarenheter och berätta din historia!
Tid: Alltid på en TORSDAG kl.13–15. Plats: GÖTEBORGS STADSMUSEUM, Norra Hamngatan 12. Fri entré.

9 oktober: Fokus Irak
Jabar Husseini, Intisar Jalil och Ali Attar berättar. Musikunderhållning med Filip Bagewitz på oud, Marianne Holmboe, sång och slagverk, och Saman Alias på klarinett och flöjt. Utställning och kaffemingel med dolmar och klejeh.

Läs mer i bifogad PDF.


Inbjudan generationsmöten_141110.pdf
berätta_mera_irak.pdf
Aktuellt Prenumerera på nyheter i RSS format
  • Inga nyheter